Tel: 0744.568.723 0743.819.330
Horezu, str. Nicolae Balcescu, nr.67
container.metal2012@gmail.com

Companie

Compania noastra produce containere modulare, pe care le transforma ulterior in structuri deosebite. Noi producem, proiectam si construim totul, de la cladiri de birouri si parcari, la magazine, gradinite si mai mult. De-a lungul anilor, clientii nostri ne-au insarcinat cu crearea diverselor structuri bazate pe containere. Astfel, am obtinut experienta necesara pentru a putea duce la bun sfarsit orice proiect rezidential si comercial, precum si structuri mobile sau temporare.

Produsele noastre standard vin intr-o varietate de modele, ce pot fi transformate intr-o gama larga de aplicatii structurale personalizate, limitata doar de imaginatia dumneavoastra. Daca aveti o idee unica, noi o vom proiecta si construi, intrucat containerele noastre pot fi utilizate oriunde in nenumarate moduri. Noi avem grija de fiecare pas in constructia dumneavoastra, de la producerea containerelor, la design si la constructie in sine.

 

Ne ocupam de fiecare pas din constructia dumneavoastra:

  • Producerea de containere: Compania noastra isi produce propriile containere, astfel putem asigura calitatea superioara si siguranta acestora.

  • Design: echipa noastra de profesionisti in design si ingineri vor prelua ideea dumneavoastra si o vor aduce la viata.

  • Personalizare: Proiectam si construim dupa indicatiile specifice fiecarui client.

  • Dezvoltare: Sudorii si specialistii nostri sunt dedicati in construirea de cladiri sigure, de o calitate superioara, intr-o maniera extrem de eficienta.

  • Transport si livrare: Ne vom ocupa de transportul containerelor la locul constructiei.